Web Analytics Made Easy - Statcounter

درپی انتشار سند مراقبت از کودکان در فضای مجازی و تکالیف محول شده به اپراتورهای موبایل از سوی وزارت ارتباطات، اپلیکیشن مدیریت والدین بر تلفن همراه کودکان ارائه شد.

 به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما؛   اپراتور تلفن همراه ایرانسل با هدف فراهم کردن امکان بهره‌مندی مناسب کودکان و نوجوانان از امکانات و فواید رسانه‌های دیجیتال، اینترنت و شبکه‌های اجتماعی و مدیریت والدین بر استفاده کودک از تلفن همراه، مجموعه اپلیکیشن «کودک من» را به صورت رایگان در اختیار مشترکان خود قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مجموعه شامل اپلیکیشن راه‌انداز «کودک من» و اپلیکیشن «مدیریت کودک من» است. برنامه کاربردی «مدیریت کودک من» روی گوشی والدین و راه‌انداز «کودک من» روی گوشی کودک نصب می‌شود. با نصب راه‌انداز «کودک من»، ظاهر صفحه نمایش گوشی تلفن همراه کودک به ظاهری کاملا کودکانه و جذاب تبدیل خواهد شد و با نصب اپلیکیشن «مدیریت کودک من»، والدین خواهند توانست نحوه استفاده کودک از تلفن همراه را در بستر اینترنت از راه دور و از طریق گوشی تلفن همراه خود مدیریت کنند.

از جمله امکانات این برنامه می‌توان به تعریف فهرست مجاز مخاطبان کودک به منظور برقراری تماس، ارسال و دریافت پیامک، تعریف فهرست مجاز وب‌سایت‌ها برای کودک، نظارت بر برنامه‌های کاربردی نصب شده روی گوشی همراه کودک و امکان فعال یا غیرفعال کردن هر یک از آن‌ها، تعریف زمان‌بندی دلخواه برای استفاده کودک از خدمات تماس، پیامک و اینترنت همراه، تعریف زمان‌بندی دلخواه برای استفاده کودک از هر یک از برنامه‌های کاربردی و نیز دریافت گزارش‌ تماس‌ها، پیامک‌ها، وب‌سایت‌های بازدید شده و برنامه‌های کاربردی استفاده شده توسط کودک و همچنین تغییرات سیم‌کارت کودک اشاره کرد.

برای استفاده از این مجموعه باید سیم‌کارت‌های کودک و والدین، ایرانسلی یا ترابرد شده به شبکه ایرانسل بوده و هر دو همزمان تحت مالکیت پدر یا مادر باشد. علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر و دانلود این مجموعه و فایل راهنمای آن به وب‌سایت ایرانسل مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۱۹۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد

فرمانده انتظامی منطقه ثامن مشهد، گفت: با تلاش ماموران کلانتری بانوان ۲ جیب بر دستگیر و ۱۰ فقره سرقت کشف شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سرهنگ عبدالرضا خجسته در تشریح اجزئیات این پرونده در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: به دنبال گزارش جیب‌بری‌های سریالی در مراکز تجاری شلوغ شهر مشهد، ماموران کلانتری بانوان رسیدگی به پرونده را آغاز کردند.

وی افزود: ماموران دایره تجسس کلانتری بانوان با استفاده از تصاویر ضبط شده دوربین‌های مداربسته، مشخصات ظاهری سارقان را که یک زن و مرد جوان هستند بدست آورده و تحقیقات می‌دانی خود را برای دستگیر آن‌ها آغاز و با انجام تحقیقات میدانی مخفیگاه آن‌ها را در محدوده کوی‌امیر شناسایی کردند.

فرمانده انتظامی منطقه ثامن مشهد تصریح کرد: تیم رسیدگی‌کننده پرونده پس از هماهنگی با مقام قضائی متهمان را در مخفیگاه‌شان دستگیر و در بازرسی از محل 8 دستگاه تلفن همراه و 10 عدد مموری مسروقه کشف کردند.

خجسته گفت: متهمان 35 و 39 ساله پس از انتقال به مقر انتظامی در همان بازجویی‌های اولیه توسط 5 مالباخته شناسایی و با استعلام سریال گوشی‌های مسروقه کشف شده نیز 8 مالباخته دیگر  نیز شناسایی شدند.

وی عنوان کرد: متهمان در بازجویی‌های به عمل آمده تاکنون به 13 فقره جیب بری تلفن همراه شهروندان در داخل فروشگاه‌ها و اتوبوس‌های شلوغ سطح شهر مشهد اعتراف کردند.

فرمانده انتظامی منطقه ثامن مشهد از شهروندان خواست؛ موارد ذیل را در پیشگیری از سرقت جدی بگیرند و در مکان‌های شلوغ، مانند اتوبوس، مترو، مراکز خرید و پارک‌ها مراقب وجود نقد، گوشی تلفن همراه و سایر اموال با ارزش داخل جیب یا کیف خود باشند. پول، اسناد و اموال با ارزش خود را در جیب‌های مخفی لباس و جیب‌های زیپ دار قرار دهید و از قرار دادن آن‌ها در جیب‌های بیرونی لباس خودداری کنند همچنین وجوه نقد خود را در قسمت‌های پنهان کیف‌قرار دهند.

وی ادامه داد: از کیف‌های کمری یا کیف‌های زیپ دار برای حمل پول استفاده کنید و تمام پول خود را در یک جیب یا یک قسمت از کیف دستی قرار ندهید و در صورت به همراه داشتن کارت عابر بانک از نوشتن رمز در کنار آن خودداری کنید. هنگام سوار شدن در اتوبوس‌های و مینی بوس شهری، من کارت یا پول خود را از قبل آماده کنید تا مجبور به خارج کردن محتویات جیب یا کیف خود در میان از جمعیت نشوید. در معابر و وسایل نقلیه عمومی، کیف‌تان را طوری در کنار خود نگه دارید که در معرض دیدتان قرار داشته باشد. چنانچه احساس می‌کنید افرادی به صورت غیر عادی نزدیک به شما نشسته یا‌ایستاده‌اند، یا شما را هل می‌دهند یا تنه می‌زنند، هوشیارتر باشید و بیشتر مراقب کیف و محتویات جیبتان باشید و در محل‌های شلوغ، به جای گرفتن بند کیف، آن را طوری در دست بگیرید که کسی نتواند بدون این که متوجه شوید، از درون آن چیزی بردارد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • جنجال خانواده متوفی برای استفاده از اثر انگشت برای باز کردن قفل گوشی
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • درخواست تسهیلات طرح پذیرنده ملی هم آنلاین شد
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • وعده‌ای که پس از یک سال، اجرایی نشده است!